Woolrich kinderkleding

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Woolrich kinderkleding

Ben jij op zoek naar de allermooiste Woolrich kinderkleding? Dan ben je bij Studio Kwetters op het juiste adres! Naast de prachtige Woolrich kinderkleding collectie hebben wij een groot aanbod in de mooiste kinderkledingcollectie ‘s van allerlei kinderkledingmerken zoals: Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Nik en Nik en nog veel meer andere topmerken!

Woolrich is in 1830 opgericht in Amerika, Pennsylvania. Woolrich noemt zichzelf “The Original Outdoor Clothing Company” omdat ze al meer dan 190 jaar voor het outdoor buitenleven kleding van fijne en warme wol maken. Bovendien hebben de fabrieken van Woolrich enorm bijgedragen op belangrijke momenten in de geschiedenis. Woolrich leverde bijvoorbeeld sokken, dekens en jassen in de oorlog zodat de Amerikaanse soldaten het lekker warm hadden.

 

Woolrich design: De houthakkersblouse

Woolrich heeft ook enkele iconische ontwerpen op zijn naam staan. Denk hierbij aan de Buffalo Check, het onderscheidende rode en zwarte geruite patroon die we herkennen als patroon van de bekende houthakkersblouse. Het patroon staat sinds zijn verschijning op de markt symbool voor Amerika en hun werkkleding.

 

Woolrich houdt zich bezig met verduurzamen

Woolrich zet zich in om klimaatverandering tegen te gaan en richt zich op het maken van kwaliteitsproducten die lang mee gaan. Ze promoten het gebruik van milieuvriendelijke stoffen en vezels, en werken hard om steeds meer weefsels te gebruiken met een lage impact op het milieu. Ook zijn ze veel bezig met de ontwikkeling voor duurzame verpakkingsmaterialen voor de kleding, winkels en webshop. Zo zijn al onze kleerhangers nu gemaakt van gecertificeerd gerecycled plastic.

 

Studio Kwetters: nieuw verkooppunt van Woolrich

Studio Kwetters is sinds kort een nieuw verkooppunt van de prachtige kwalitatieve collectie van Woolrich. Bekijk de prachtige Woolrich vandaag nog en maak je keuze uit de allermooiste modellen.

 

Meer informatie over onze kleding en de webshop

Wij vinden Woolrich wat ruimer uitvallen dan de normale maat. Wil je meer weten over onze kleding of onze webshop? Bel met een van onze medewerkers via nummer 0416-334147

 

Bekijk ook eens:

| Sundek | Circle of trust | AI&KO | CP Company kids | Tommy Hilfiger |