Scotch Shrunk

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Scotch Shrunk: bestel je online bij Studio Kwetters!

Scotch Shrunk kinderkleding bestel je online bij Studio Kwetters: het online adres voor stoere kleding voor jongens en meisjes in de maten 92 t/m 176. Naast een webshop waar je Scotch Shrunk kunt bestellen vind je ook een winkel van ons terug in Waalwijk. Service en kwaliteit vinden wij belangrijk. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal waardoor je bij ons altijd vindt wat je zoekt. Met onze accessoires maak je de outfit van je kind helemaal compleet.

 

Scotch Shrunk: Originele uitgesproken stijl

Na het grote succes van grote broer Scotch&Soda is de prachtige jongenslijn Scotch Shrunk op de markt gebracht. Naast de originele uitgesproken stijl van dit geweldige stoere Scotch Shrunk hebben ze ook de perfecte basis items voor een prachtige collectiejongenskleding!!

De kinderkleding van Scotch Shrunk wordt erg vergeleken met de herenkleding. Het is kenmerkend aan Scotch Shrunk dat ze jongenskleren maken met een mannelijke knipoog. Elk kledingstuk van Scotch Shrunk heeft iets echt mannelijks en stoers. Naar eigen zeggen zijn ze geïnspireerd door verschillende streetstyles uit Amerika, Engeland en Italië. En net zo stoer als papa zijn wil toch elke jongen? De kinderkledingcollectie van Scotch Shrunk bestaat uit shirts met native prints, eigenwijze overhemden met verschillende motieven, zeer goede broeken in de nieuwste wassingen en sportieve en klassieke jassen. De Kledingstukken van Scotch Shrunk hebben misschien classics en vintage items als uitgangspunt, maar er wordt altijd een opvallende Scotch Shrunk draai aan gegeven is. Een gek detail, een originele print, een opvallende tekst. Kortom: het dagelijkse leven wordt net iets cooler door het geweldige merk Scotch Shrunk!

 

Studio Kwetters: Scotch Shrunk verkooppunt

Studio Kwetters (voorheen Bambinotino) in Waalwijk is al jaren lang een vertrouwd verkooppunt van Scotch Shrunk. Er wordt groot ingekocht bij Scotch Shrunk, dus er is een voldoende keus om een gave outfit samen te stellen! Alle kleding van Scotch Shrunk hangt overzichtelijk bij elkaar en er zijn ruime paskamers om op je gemak te passen. Wij verkopen producten van Scotch Shrunk voor jongens in de maten 104 t/m 176. Scotch heeft ook een stoer zusje: Scotch R’belle.

 

Profiteer van scherpe prijzen

Neem voor meer informatie over het online bestellen en betalen van Scotch shrunk kinderkleding contact op met ons team door te bellen naar 0416-334147. Onze prijzen zijn scherp, maar tijdens de sale nog scherper. Wil je hier van profiteren? Hou dan onze webshop in de gaten!

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als je bij ons bestelt kunnen wij jouw kleding vaak binnen 24 uur bezorgen. Bestellingen boven 50 euro worden gratis verzonden. Dat is wel zo prettig! Heb je vragen over onze Scotch Shrunk kinderkleding of wil je meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar 0416-334147.

 

Bekijk ook eens:

Nik en Nik | CP Company kids | Tommy Hilfiger jongenskleding | Levi's kids | Ballin Amsterdam |