Nik en Nik Beautynezz bij Studio Kwetters

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

   

Beautynezz X Nik en Nik koop je bij Studio Kwetters!!

Ben jij een enorme fan van Joy en haar YouTube-kanaal Beautynezz? Dan hebben we goed nieuws! De 16-jarige Joy ontwierp voor het jongerenlabel NIK&NIK naar haar eigen smaak een kledinglijn. Je vindt bij ons een groot en veelzijdig aanbod kinderkleding. Naast de collectie van beautynezz kun je bij ons ook kiezen uit andere bekende merken als Tommy Hilfiger, Calvin Klein kids en nog veel meer!

NIK&NIK is het jeugdlabel van modeontwerpster Nikkie Plessen. Joy deed eerder tv-commercials, fotoshoots en presenteerde op Nickelodeon een tv-programma. Op haar YouTube-kanaal Beautynezz heeft Joy inmiddels meer dan 600.000 volgers. De video's worden doorgaans meer dan 500.000 keer bekeken en er zijn video's die vaker dan twee miljoen keer zijn aangeklikt.

 

Studio Kwetters: verkooppunt van Nik en Nik Beautynezz

Studio Kwetters (voorheen Bambinotino) is al een hele tijd een bekend verkooppunt van Nik en Nik en uiteraard hebben wij ook de geweldige Beautynezz collectie in de winkel hangen. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie ingekocht van Nik en Nik. Alvast een kijkje nemen, kijk alvast voor op onze webshop! Bekijk de Beautynezz collectie vandaag nog en maak je keuze uit jurken, sweaters, rokjes en T-shirts.

 

Meer informatie over onze kleding en de webshop

Wanneer je bij ons Nik en Nik kinderkleding bestelt voor een bedrag hoger dan 50 euro dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Bovendien kunnen wij de kleding extra leuk voor je verpakken. Wil je meer weten over onze kleding of onze webshop? Bel met een van onze medewerkers via nummer 0416-334147.

 

Bekijk ook eens:

Moscow kinderkleding | Calvin Klein kids | IKKS meisjeskleding | CP Company kids | Tommy Hilfiger jongenskleding |