Ballin kids kleding

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Ballin kids kleding

Ballin kids kleding bestel je online bij Studio Kwetters: het online adres voor stoere kleding voor jongens en meisjes in de maten 92 t/m 176. Naast een webshop vind je ook een winkel van ons terug in Waalwijk. Service en kwaliteit vinden wij belangrijk. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal waardoor je bij ons altijd vindt wat je zoekt. Met de mooiste accessoires maak je de outfit van je kind helemaal compleet.

 

Ballin Amsterdam: “een luxe en rijke levensstijl”

Ballin Amsterdam is opgericht door de destijds 17 jaar oude Auke Aslan de Geus. Doordat hij veel bezig was met mode en de allernieuwste trends, startte hij een Instagram account met allerlei ontwikkelingen op mode gebied. Hij noemde deze account Ballin, wat vertaald is uit de Amerikaanse straattaal en betekent: “het leiden van een luxe, rijke levensstijl”. Zijn Instagram account groeide al heel snel waardoor hij later benaderd werd door merken om een samenwerking aan te gaan. Auke bedacht: dit kan ik net zo goed zelf doen. Met een klein startkapitaal bracht hij eerst een cap uit, waarvan hij veel foto’s postte op zijn Instagram account. Vooral daardoor begonnen de Ballin caps goed te lopen waarna ook meer collectie volgde zoals: T-shirts, sweaters en hoodie’s. Door de snelle groei had Auke toch behoefte aan een partner met expertise in het vakgebied en besloot een collectie te ontwikkelen met het Amsterdamse fashion label Purewhite. Auke houdt zich vooral bezig met de marketing en Purewhite met de productie/sales. De samenwerking zorgde voor bekendheid op de Nederlandse markt.

 

Studio Kwetters: Ballin kinderkleding verkooppunt

Studio Kwetters (voorheen Bambinotino) in Waalwijk is een nieuw verkooppunt van Ballin kids kleding. Wij zijn blij met deze nieuwe toevoeging aan ons mooie collectie en merken dat door de snel uitverkochte items van Ballin kinderkleding het merk zeer populair is onder de jeugd. Benieuwd naar Ballin voor kids? Kom lekker shoppen of kijk snel online.

 

Ballin Amsterdam kinderkleding maten;

Wij verkopen producten van Ballin kinderkleding voor jongens in de maten 128  t/m 176. De maten vallen normaal uit. Mocht je twijfelen over de maat, mail ons via het contactformulier of bel naar onze winkel en wij meten het voor je op.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je meer weten over Ballin Amsterdam voor kids of heb je vragen of online bestellen of betalen? Laat het ons weten. Wij staan je graag te woord. Bel ons via nummer 0416-334147.

 

Bekijk ook eens:

CP Company kids | Le Big | Mayoral | Lyle and Scott | Hugo Boss kids |